Draaiwerk blokspijl | BS004

 14,50

Draaiwerk blokspijl

Model: BS004

Houten draaiwerk spijl model BS004 is een blokspijl welke middels een deuvelverbinding gemonteerd kan worden. Het uiterlijk van dit draaiwerk spijltje model BS004 heeft een mooie klassieke uitstraling en kan goed toegepast worden in een traphek of balustrade. Naast yellow poplar zijn onze spijlen standaard ook te bestelling de houtsoorten eiken en mahonie. De afmeting van de spijl is 38 x 38 millimeter waarbij het draaiwerk gedeelte nooit dikker in diameter is dan 38 millimeter. De lengte van de spijl is 930 millimeter.

Bent u opzoek naar houtdraaiwerk in een andere model, maatvoering of houtsoort? Neem dan vandaag nog contact op.

Houtsoort

Bestelling totaal:
Artikelnummer: BS004 Categorie:

Beschrijving

Houten draaiwerk spijl model BS004 is een blokspijl welke middels een deuvelverbinding gemonteerd kan worden. Het uiterlijk van dit draaiwerk spijltje model BS004 heeft een mooie klassieke uitstraling en kan goed toegepast worden in een traphek of balustrade.

Het houten draaiwerk spijltje model BS004 wordt standaard vervaardigd uit yellow poplar. Yellow poplar is een houtsoort met een minimale werking en door zijn fijne structuur is de afwerking van de spijl zeer strak. Dit maakt de yellow poplar uitermate geschikt voor schilderwerk.

De afmeting van de spijl is 38 x 38 millimeter waarbij het draaiwerk gedeelte nooit dikker in diameter is dan 38 millimeter. De lengte van de spijl is 930 millimeter.

Draaiwerk spijl model BS004 is te bestellen in de houtsoorten:

  • yellow poplar
  • mahonie
  • eiken

Extra informatie

Houtsoort

Eiken, Mahonie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Draaiwerk blokspijl | BS004” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *