Draaiwerk inboorspijl | IB009

 14,50

Draaiwerk inboorspijl

Model: IB009

Houten draaiwerk spijl model IB009 is een houten inboorspijl. Het uiterlijk van dit draaiwerk spijltje model IB009 heeft een modern-klassieke uitstraling en kan goed toegepast worden in een traphek of balustrade. De diameter aan het begin en einde van de spijl is 22 millimeter. De maximale diameter van het draaiwerk is 38 millimeter. De lengte van de spijl is 930 millimeter.

Bent u opzoek naar houtdraaiwerk in een andere model, maatvoering of houtsoort? Neem dan vandaag nog contact op.

Houtsoort

Bestelling totaal:
Artikelnummer: IB009 Categorie:

Beschrijving

Houten draaiwerk spijl model IB009 is een houten inboorspijl. Het uiterlijk van dit draaiwerk spijltje model IB009 heeft een modern-klassieke uitstraling en kan goed toegepast worden in een traphek of balustrade.

Het houten draaiwerk spijltje model IB009 wordt standaard vervaardigd uit yellow poplar. Yellow poplar is een houtsoort met een minimale werking en door zijn fijne structuur is de afwerking van de spijl zeer strak. Dit maakt de yellow poplar uitermate geschikt voor schilderwerk.

De diameter aan het begin en einde van de spijl is 22 millimeter. De maximale diameter van het draaiwerk is 38 millimeter. De lengte van de spijl is 930 millimeter.

Draaiwerk spijl model IB009 is te bestellen in de houtsoorten:

  • yellow poplar
  • mahonie
  • eiken

Extra informatie

Houtsoort

Eiken, Mahonie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Draaiwerk inboorspijl | IB009” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *