Wat wilt u weten?

Heeft u vragen over onze producten, diensten, het bestelproces, verzending of iets anders, we hopen dat u hier de antwoorden vindt. Mocht u vraag er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u verder te helpen!

Producten

Hebben jullie al het draaiwerk op voorraad?

Nee. Wij maken het draaiwerk op bestelling. 

Kunnen jullie ook bestaand draaiwerk namaken?

In de meeste gevallen kunnen wij bestaand draaiwerk namaken. Heeft u draaiwerk dat  na wil laten maken? Mail een foto door naar: info@hout-draaiwerk.nl en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Ik heb een eigen ontwerp gemaakt. Kunnen jullie dat maken?

In de meeste gevallen kunnen zelf ontworpen draaiwerk maken. Heeft u zelf ontworpen draaiwerk dat wilt laten maken? Mail het ontwerp door naar: info@hout-draaiwerk.nl en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Levering

Wat is de levertijd?

De levertijd raagd ca. 10 werkdagen.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Het verzenden binnen Nederland en België doen wij zelf of regelen wij via o.a. PostNL.

Prijzen en kosten

Zijn jullie prijzen inclusief BTW?

De prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW. 

Wat zijn de transportkosten?

Voor transport binnen Nederland rekenen wij €15,- per bestelling van maximaal 20 kilogram. Voor transport naar België rekenen wij €55,- per bestelling van maximaal 20 kilogram. 

Klachten

Ik heb een klacht. Wat nu?

Mocht u een klacht hebben of niet tevreden zijn met uw bestelling, kunt u dit kenbaar maken door een email te sturen naar: info@hout-draaiwerk.nl.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen om de ernst van de klacht te bespreken en samen voor een goede, passende oplossing te zorgen.

Mijn bestelling is (deels) beschadigd. Wat nu?

Mocht uw bestelling (deels) beschadigd geleverd worden, willen wij u vragen een of meerdere foto’s te maken van de beschadiging(en).

Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen en samen voor een goede, passende oplossing te zorgen. 

Bestellen

Welke betaalmethoden hanteren jullie?

Er zijn verschillende betaalmethodes waaronder Ideal, PayPal en overschrijving. Klik voor meer informatie m.b.t. onze betaalmethodes op deze link.

Kan ik mijn bestelling ook zelf komen ophalen?

Als u uw bestelling zelf wil komen halen, kan dat op werkdagen tussen 07:00 en 13:00 uur en tussen 13:30 en 16:30 uur. Let wel op dat u dit van te voren moet afspreken.

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen?

Indien u uw bestelling (deels) wil aanpassen kan dat door in te loggen in uw account en de bestelling aan te passen.

Mocht uw bestelling al in productie genomen zijn en betreft het maatwerk, kunnen er evengoed kosten in rekening gebracht worden. Uiteraard laten wij dit altijd van te voren weten.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Indien u uw bestelling (deels) wil annuleren kan dat door in te loggen in uw account en de bestelling te annuleren.

Mocht uw bestelling al in productie genomen zijn en betreft het maatwerk, kunnen er evengoed kosten in rekening gebracht worden. Uiteraard laten wij dit altijd van te voren weten.

Garantie

Heb ik garantie op het draaiwerk?

Indien uw het draaiwerk wordt toegepast in een normale huiselijke situatie biedt Hout-draaiwerk.nl naast de wettelijke garantie, 2 jaar garantie op het product. Let op! De garantie vervalt volledig bij gebruik buitenshuis.